A logókra kattintva tekintse meg partnereink hirdetéseit!

Hírek

Hírek menüpontunkban aktuális papír-, nyomda- és kapcsolódó iparágakat érintő híreket adunk közre.


2017. 08. 21.

Digitális nyomtatás csomagolóanyagokhoz

A különleges élelmiszerek csomagolásának fejlesztésével és gyártásával foglalkozó HelloFresh cég legújabb terméke a „Grillbox” doboz, melyet HP PageWide T1100S tekercses digitális nyomógépen nyomtatnak. A praktikusan elkészített dobozban 3-4 személy részére található több fogásos, grillen elkészíthető menüsor. A menüsort és a doboz feliratát az egyéni kéréseknek megfelelően állítják össze. A szállítást a HelloFresh cég végzi, a dobozt közvetlenül a fogyasztónak továbbítva, az egyedi igényeknek megfelelően.

 

A digitális nyomtatás a német Christiansen Print üzemben történik, a nyomda számos doboztervezési variációt is bemutat a fogyasztóknak, akik tetszés szerint választhatnak a tervek közül, - az Internet segítségével. Információk szerint, meghatározott határokkal a dobozok méreteit is meg lehet választani, de elsősorban kétféle nagyságot ajánlanak a fogyasztók figyelmébe. Az egyedileg kialakítható „Grillbox” termékek nagy sikert aratnak már a bevezetéskor is a vásárlók között, a HelloFresh cég forgalma ebből a termékből jelentősen növekedett az új szolgáltatás bevezetése óta.

 

A HelloFresh cég 2011 óta végzi különleges tevékenységét havonta több mint egy millió porciózott élelmiszeradagot szállítanak házhoz. A digitális nyomtatást és stancolást végző német nyomda a Thimm – csoport tagja.

 

További híreinkVissza a főoldalra

ÍRJON NEKÜNK

Név:
E-mail:
Üzenet:

Copyright 2013
Üzemeltető: Print Consult Kft.
Design & codes: Venturi

FAQJogi nyilatkozatAdatvédelem